Το 16ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας είναι γεγονός! RDG TEAM 19 Σεπτεμβρίου, 2023

Το 16ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας είναι γεγονός!

Ένα Συνέδριο για τους ασθενείς!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Πεταλούδα σκοπεύει να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης υλοποιώντας το 16ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Πρόκειται για το μοναδικό Συνέδριο, ανοιχτό στο κοινό, το οποίο φέρνει κοντά γιατρούς και ασθενείς, ενημερώνοντας τους για τα τελευταία νέα γύρω από την οστεοπόρωση και τη σκελετική υγεία γενικότερα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έμπειροι επιστήμονες στηρίζουν ένθερμα το έργο της Πεταλούδας και θα αναπτύξουν θεματικές ενότητες γύρω από την οστεοπόρωση, την άσκηση, τη διατροφή, τις βιταμίνες, την αρθρίτιδα, την ψυχολογία και πολλά άλλα ζητήματα που ενδιαφέρουν τους ασθενείς, ενημερώνοντας για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πάνω από όλα όμως θα στηρίξουν και θα προάγουν τον διάλογο μεταξύ ειδικών και ασθενών, προκειμένου οι τελευταίοι να είναι πιο σωστά ενημερωμένοι και να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Παράλληλα, οθα πραγματοποιηθούν ποικίλες εξετάσεις όπως: εξετάσεις οστικής πυκνότητας, πελματογράφηματα, λιπομετρήσεις, εξετάσεις ακοής, εξέταση μυϊκής ενδυνάμωσης, συμβουλευτική φυσικοθεραπεία, μέτρηση σακχάρου, ποδιατρική εξέταση κ.α. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται με ραντεβού.

Η είσοδος για τα μέλη είναι δωρεάν. Για τα μη μέλη υπάρχει μια συμβολική τιμή εισόδου στα 5€ και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου.

Πληροφορίες και τηλέφωνα στο: 213 2086698, 6979 25 25 70, 6979 25 10 25.