1ο Περιφερειακό Συνέδριο Σπανίων Παθήσεων στον Έβρο της Ένωσης Σπανίων Ασθενών Ελλάδος και του Συλλόγου «Μαζί για Ζωή» RDG TEAM 10 Ιουνίου, 2024

1ο Περιφερειακό Συνέδριο Σπανίων Παθήσεων στον Έβρο της Ένωσης Σπανίων Ασθενών Ελλάδος και του Συλλόγου «Μαζί για Ζωή»

Η Ένωση Σπανίων Ασθενών Ελλάδος (Ε.Σ.Α.Ε.) και ο Σύλλογος  Καρκινοπαθών & Σπανίων Παθήσεων Ν. Έβρου «Μαζί για Ζωή» διοργανώνουν το 1ο Περιφερειακό Συνέδριο Σπανίων Παθήσεων, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στο Αμφιθέατρο του  Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. 

Φιλοδοξία είναι το εν λόγω Συνέδριο να συμβάλει στην ενημέρωση των Επαγγελματιών Υγείας και του κοινού για τα Σπάνια Νοσήματα, στον συντονισμό της προσπάθειας διάγνωσης, θεραπείας και υποστήριξης των Σπάνιων Ασθενών, στην ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών μεταξύ ειδικών στον τομέα αυτόν, καθώς και στο να αποτελέσει πλατφόρμα για την προώθηση της Έρευνας και της Καινοτομίας γύρω από τις Σπάνιες Ασθένειες.

Βασικά θέματα συζήτησης:

  • Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση Σπανίων Παθήσεων
  • Η σύγχρονη Γυναικολογία και Σπάνια Νοσήματα
  • Σπάνια Παιδιατρικά Νοσήματα
  • Ολιστική Αντιμετώπιση ασθενών με Σπάνια Νοσήματα

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και υποστηρίζεται από το  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Γενετικής Σπανίων  Νοσημάτων του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» Θεσσαλονίκης και την Επιστημονική  Εταιρεία Σπανίων Παθήσεων και Ορφανών Φαρμάκων (Ε.Ε.Σ.Π.Ο.Φ.).

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-g2tKmFLjsQiaoGgOy6PqfT7nlORmTazJl63CwKgRt1LtFw/viewform?usp=sf_link